Poezja smaków włoskiej kuchni, polecane przez Szefa Kuchni: (plastry prosciutto crudo, salame, carpaccio wołowe, suszone pomidory, opiekane bruschetty, oliwy smakowe)
Cieniutkie plastry surowej wołowiny w otoczeniu liści rukoli i płatków parmezanu
„Uczta dla smakoszy” – cieniutkie plastry marynowanej piersi kaczej z dodatkiem aromatycznej oliwy truflowej, kaparów i oliwek
Delikatne plastry łososia rozpostarte na bieli talerza z dodatkiem kaparów, rukoli i bruschetty – skropione oliwą o nucie cytrynowej
Na żeliwnej patelence podajemy pachnące krewetki z dodatkiem płatków czosnku, papryczki peperoncino i bruschetty – od wielu lat faworyt La Strady
Focaccia z cienkiego ciasta z solą morską i rozmarynem
Pieczona pierś kurczęcia, liście sałat, suszone pomidory, oliwki, kapary, krążki czerwonej cebuli – całość doprawiona sosem winnym
Liście szpinaku, rzodkiewki, cebula czerwona, marynowany burak - połączone z grillowanymi plastrami koziego sera. Sos winegret wieńczy pyszną sałatkę